London

I juklapp av Marcus fick jag en resa till London, lite för att fira alla hjärtans dag samt våran 2års dag men även för att jag alltid velat åka dit. Så nästa vecka 12-15 februari åker vi!!!

in the life of frozen

Var ute och lekte lite med kameran för ungefär en månad sen , här är bilderna. Det är möjligt att det blir lite mer uppdatering från mig nu men då är det endast för min skull och för att jag om några år ska kunna blicka tillbaka och se vad jag gjorde när jag var yngre. 

up close

Bloggen har ekat tom sedan förra året och jag har egentligen ingen annan andledning än att jag helt enkelt inte bara har tid. Jag tränar handboll ungefär 6 gånger i veckan, vilket är varje kväll och en match på helgen. Och med endast 119 dagar kvar till studenten så är det dags för sista rycket i skolan så det är fullt upp med tanke på att allt detta ska kombineras med familj, vänner och pojkvän. Men är ni sugna på att följa mitt liv så finns jag på instagram under namnet evelinaericsson och på twitter under namnet evelinaerikson, så följ mig där så ses vi!

RSS 2.0