love


levande

 Jag lever, även om det är knappt.. Skämt å sido! 
Dem senaste två veckorna har jag faktiskt spenderat hemma sjuk i min säng. Allt började med att min ansikte svullnade upp till en allt annat än vacker syn, jag fick feber, svettningar och allt därtill. Efter dagar då jag bara legat i sängen och sovit så åkte vi tillslut till läkaren för att ta lite prover och se om vi kunde få något klartecken i vad det kunde vara , men nej. Läkaren hade aldrig sett något liknande förut och mina värden var väldigt dåliga och med min höga puls och mitt låga blodtryck blev vi oroliga på riktigt nu. Jag fick pencelin och har nu ätit det i 10 dagar och mår ääntligen bättre, även om mina ögonlock fortfarande inte är "normala". Men nog om det nu!
 
Helgen har jag spenderat med min underbara pojkvän hemma hos mig, vi har haft ett par riktigt mysiga dagar tillsammans. Den här veckan som är nu har jag även höstlov vilket kom väldigt lägligt. Jag ska komma tillbaka till träningen och bara njuta av att vara ledig och frisk!

En riktigt höstdag

Jag har blivit så fruktansvärt dålig på att skriva här, jag vill men orkar på något sätt inte samtidigt som jag om några år vill kunna läsa om vad jag gjorde på dagarna. 
 
 
I fredags var jag ledig så då passade det perfekt att åka in till söder och få håret fixat och fräscht utav Tessie som har sin praktik där, efter det gick jag och fyndade lite på Götgatsbacken innan jag tog tåget hem. Spenderade kvällen hemma med familjen + tessie framför Idol vilket var supermysigt. I lördags så blev det en promenad med mamma innan det var dags för handboll i Brännkyrka, efter det fick jag skjuts hem till Marcus där kvällen bestod av mys i mängder, Harry Potter tittande och lördagsgodis. Söndagen forstsatte sen i samma spår, då jag första blev väckt av min älskling som har gjort frukost på sängen till oss. På kvällen åkte vi sen hem tilll mig, åt middag och fortsatte vårt "Harry Potter-maraton" innan vi somnade. 

långhelg

Hej! Vaknade upp hos Marcus imorse, och begav mig sen till skolan för att endast ha en lektion. Innan jag sen åkte hem så tog jag mig till gymmet och körde igenom hela kroppen innan jag satte mig på bussen hem. Imorgon är jag ledig och ska då in till söder och Tessie för att fixa håret, ska blir såå skönt! Sen på kvällen kommer tessie hit och vi ska äta middag och titta på idol. Hoppas ni har haft en bra vecka, puss!

RSS 2.0