elitseriedebut

Hej! Sen den senaste gången jag skrev så har jag gjort elitseriedebut(!!!) gånger två till och med. I söndags så åkte jag till Eslöv över dagen och mötte såklart Eslöv, vi spelade inte skitbra vilket resulterade i en förlust men jag är ändå nöjd med min prestation med tanke på att det var första debuten. Och igår kom andra matchen i elitserien men den här gången var det hemma och vi mötte Höör, jag fick börja matchen och sen spelade jag drygt 40 minuter, men vi förlorade den här gången också även om vi igår gjorde en tusen gånger bättre match. 

onsdag

Godmorgon!! Klockan ringde klockan sex imorse då jag började emd retorik klockan åtta, men nu när jag väl är här så verkar det helt onödigt då vi har "eget arbete", men men. Ikväll är det träning igen, 20-22.15 i Farsta, så när jag väl slutat idag blir det att åka hem och sen bara ta det lugnt fram tills det. Har inte mycket mer att skriva så vi hörs senare!!

tillbaka

Heeej!! Igår vaknade jag bredvid Marcus, vi tog en skön sovmorgon innan vi sen åkte till Norsborg och handlade lite julsaker. Efter det hämtade vi lite thaimat innan vi åkte hem till mig för att hämta mathcgrejer och sen åka till brännis. Vi mötte Lidingö som alla trodde skulle bli en tuff match men vi höll oss starka hela matchen och vann. Jag spelade hela andra halvlek och det gick riktigt bra, jag är faktiskt förvånad då jag inte har spelat en match på över en månad, så det var riktigt skönt! Nu sitter jag i min säng och ska snart cykla iväg till bussen och sen mot skolan för en lektion. Ikväll är det träning som gäller och sen kommer Marcus hit (21 månader idag <3) . 

Lördag

Hej på er! Igår mötte jag upp Tessie vid fyra,handlade lite till kvällen och sen åkte vi hem till mig för en myskväll. Vi åt middag, kollade på idol och bara chillade, otroligt skönt med tanke på att vi inte ses så ofta! Ikväll så kommer Marcus hit gör mig sällskap. Imorgon så är det två matcher på schemat, först en med Huddinge i Tyresö klockan två och sen en match med TS i brännis halv sex, så det blir en lång dag. Men vi hörs efter det, puss!

första snön

Hej! Igår mötte jag upp laget på O´learys i Liljeholmen för att äta middag innan vi sen tog oss till Brännkyrkahallen för att kolla på Spårvägen-Skånela. Sjukt bra och spännande match som spåret tillslut vann med ett mål. Idag börjar jag 13.15 men är i skolan redan nu för att plugga lite till ett prov som vi har idag på "Fröken Julie". Efter det så ska jag åka och möta upp mamma på jobbet och därefter så ska vi en sväng till Farsta då jag är i behov av ett par ny svarta jeans. Vi hörs efter det, puss!

onsdag morgon

Godmorgon på er! Just nu sitter jag i min säng och är halvt färdig fixad för att gå till skolan. Fick meddelande från våran lärare som vi skulle ha nu på morgonen att hon var en timme sen och att vi skulle ses 9 istället vilket var drömmen en dag som denna. Tränade igår för första gången "på riktigt" igen vilket gick bra och var otroligt skönt efter att jag inte kör på 3 veckor. Men ikväll är det middag med laget som gäller innan vi tar oss till brännis för att kolla a-lagsmatchen och sen hoppas jag att jag får sällskap av Marcus resten av kvällen. 

Tisdag
RSS 2.0