tisdag

Hej! Ligger just nu hemma i sängen och ska om dryga 30 minuter röra mig tillbaka till skolan. Började 11 imorse och hade bara en lektion och sen 4 timmars håltimme innan näst nu klockan fyra. Så missar träningen ikväll, men då kan jag lägga den tiden på att plugga lite istället. Imorgon är dessutom sista skoldagen den här veckan innan vi är långlediga vilket ska bli så skönt!!

17 dagar

Hej! Just nu i så sitter jag i skolan och räknade precis ut att jag har ungefär 7 riktiga skoldagar kvar innan jag tar sommarlov. Slutar om 15 minuter och ska efter det hem och lägga mig i solen innan jag ska iväg på träning. Helgen har spenderats tillsammans med Marcus och familjen. I lördags så var jag och Marcus samt hans pappa på bajenmatch och efter det så åkte vi hem till dem och åt pizza. Och i söndags så firade vi mors-dag hos min farmor med massa fika innan jag övningskörde hem igen och åt grillat med Marcus och familjen. Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig , puss!

försäsong & skola

Hej! Nu när försäsongen har dragit igång och det är sista rycket i skolan så har jag inte alls någon tid att lägga ner på bloggen som ni kanske förstår. Men med bara 22 dagar kvar till skolavslutningen och 24 dagar till thailand så kommer uppdateringen här se ut som den gjort senaste tiden, så att ni vet. Men ni som fortfarande kikar in här varje dag kan jättegärna få följa mig på instagram istället där jag är mer aktiv. Puss! 

prov

Hej! Sitter just nu hemma och ska alldeles strax bege mig mot skolan för att skriva ett prov, stannande hemma från dagens andra lektioner då jag inte mådde/mår speciellt bra alls. vet att jag inte bloggat speciellt bra alls men jag veckan har sett ut som vanligt med massa lektioner och träningar och helgen spenderade jag hos Marcus. Men nu måste jag ta mig mot bussen så vi hörs när vi hörs!

zebra

Hej! Dagen har idag bestått av tre korta lektioner samt en håltimme på 3 timmar.. Så gick till centrum och köpte en blus som jag kollat på ett tag (visar den imorgon i en outfit) , sen efter skolan åkte jag hem och tog mig sen till gymmet för att köra ben/mage så jag kan bara tänka mig vilken träningsvär jag kommer ha imorgon. Imorgon har jag förövrigt bara en lektion och sen ska jag till Tessie och fixa håret innan jag sen spenderar kvällen hos och med Marcus. Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni får en supermysig helg, puss!
 bild ifrån dagens outfit och min instagram (evelinaericsson)

rakt in i hjärtat

 

selfie

Godmorgon! Vaknade vid sex imorse men snoozade och klev inte upp förns 55 minuter senare, kom till skolan för drygt en halvtimme sen och fick då reda på att min första lektion är inställd.. Så irriterande då jag dessutom går till halv fyra idag.. Hade möte med a-lags tränaren igår tillsammans med alla andra målvakter vilket kändes riktigt bra och ska blir spännande att se hur nästa säsong blir. 

ny vecka

Hej! Efter en helt underbar långhelg så är jag nu tillbaka i skolan och vardagen igen. Som ni vet så åkte jag ut till Utö med Marcus i onsdags och var där till i fredags innan vi åkte hem till mig och spenderade kvällen där. Men vi fick några riktigt mysiga dagar ute på sjön vilket gör det lite lättare att vara i skolan igen. Gårdagen spenderade jag med Marcus och hans familj hos honom, och ikväll är det dags för träning igen! Hoppas ni har haft en mysig långhelg, puss!!
 

RSS 2.0