catch up

Hej! Dem senaste dagarna har spenderats hemma tillsammans med Marcus. Igår så klev vi inte upp ur sängen förens vid tolv då vi båda hade glömt att ställa klockan, ändå skönt att få sova ut. Vi bestämde oss sen för att åka till IKEA där jag kom hem med lite småsaker och Marcus med blandannat en matta till hans rum. Idag har jag tagit vara lite på solen samt träffat Amanda för en fika och en hel del prat, vilket var supermysigt då vi inte har setts sen skolavslutningen. Imorgon kommer Marcus hit vid halv tio och sen ska vi ta oss in till Kungsträdgården innan vi sen ska äta middag med mina föräldrar. Uppdaterar er mer imorgon med bilder från dagen , puss!

Allsång på Skansen

Sitter just nu i soffan framför Allsång på Skansen vilket är första gången för i år som jag kollar på det, skönt med egentid ibland. Sen jag uppdaterade sist så har det inte hät överdrivt mycket, har spenderat massor av tid med min lillebror och ätit middag haha. Imorgon ska vi till gymmet, men mer om det imorgon!

Värme

Hej! Hoppas ni har det bra i värmen, just nu har jag gått in och lagt mig en stund då det är över 30 grader på min baksida. Jag och Marcus började imorse dagen med en pw på 25 minuter innan vi satte oss ner för lite frukost. Sen dess har vi varit vid båten, ätit lunch och jag har legat i solen och läst en stund. Nu ska jag ut och sola lite till men ville bara kika in här, vi hörs senare, puss!! 

Harstena & Byxelkrok


hemma

Heeeej! Jag har helt glömt bort bloggen och har även glömt att säga att jag nu är hemma ige, efter en månad i thailand och två veckor ute med båten på bland annat Gotland och Öland. Just nu bor jag, Marcus och Calle hemma hos oss veckan ut ungefär så vi får se vad vi hittar på. Jag lovar att jag ska slänga upp lite bilder ifrån mina två veckor ute på sjön redan lite senare ikväll om allt vill sammarbeta med mig. Hoppas allt är bra med er, puss!

Nedräkning

Nu är det bara några få timmar kvar innan vi ska åka till Bangkok för att sen åka hem till Sverige igen. Känns tråkigt att lämna det här paradiset efter en månad men samtidigt vill jag hem till min familj och träffa dem igen. Vi hörs när jag är hemma, här får ni lite bilder från de senaste dagarna!! 

let me take a selfie

Nu har vi precis kommit tillbaka till rummet efter att vi har varit ute och ätit middag samt köpt lite sololja osv. Idag har det utan tvekan varit dem varmaste dagen so far, klarblå himmel och strålande sol, love it!! Imorgon ser dagen ut som vanligt för utom å att vi ska åka till Lamai och äta middag samt kolla shoppingutbudet där och på fredag är det marknad i Bo Phut som gäller. Ha det bra, bjuder på lite selfies från idag innan vi skulle ut och äta.

sol sol sol

Hej! För några dagar sen så hyrde vi moppar och åkte runt här på ön, vilket jag rekommenderar alla att göra oavsett vart i thailand man är eller något annat land, riktigt ballt! I lördags så var vi och red elefanter och klättrade upp i ett vattenfall mitt i djungeln, vilket också var sjukt ballt, speciellt vattenfallen. Annars då? Jo då har dagarna rullat på som vanligt och färgen på kroppen har blivit mörkare. Just nu ligger vi i sängen och ska väl snart ut och äta, vi hörs!!

RSS 2.0