världens tur

Fredag : I fredags så vakande jag upp bredvid Marcus och tog mig sen till skolan för en lektion.. Mötte sen upp min lillebror för ett bra pass på gymmet. Spenderade sen kvällen med min älskling igen.
Lördag : Hade turen att vakna bredvid Marcus denna morgon också. Under dagen så var jag med mamma en sväng och köpte lite nya träningskläder. På kvällen kom även pappa hem efter att ha varit i alperna sen i onsdags, så det var mys. Hade en lugn och mysig lördagskväll med familj och pojkvännen .
Söndags : Började dagen med en god frukost och åkte sen med Marcus och köpte ett par nya träningstights, ett protinpulver + shaker, vilket var toppen. Åkte sen till min match , slutade med att vi tillslut vann med 1 boll. Efter matchen blev det middag innan jag blev upphämtad för en myskväll med min kärlek. 
Måndag : Helt stört att jag även idag vaknade upp bredvid Marcus, haha men fick skjuts till skolan för två nu i efterhand helt onödiga lektioner. Nu ligger jag i sängen och kollar paradise, träningen var sådär men laddar om inför imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0