kommentar

Vad heter du på instagram? - Evelinaericsson heter jag där!
Kan du ge tips hur man kan uppvakta sin kille på alla hjärtans dag? - Tycker det är så svårt att ge tips på sånt här till andra då jag tycker det ska vara så personligt som möjligt. Jag har aldrig firat alla hjärtansdag tillsammas med någon förut så har inga tips av gamla erfarenheter. Men jag tycker absolut att ni kan gå ut och äta eller laga middag ihop och sen gå på bio eller ge bort något personligt. Tex , skriv massvis med lappar med saker som gör att du älskar honom eller du tycker om och ge bort. Personligt med en baktanke är bäst vad gäller alla presenter!
Vill säga jag älskar dig till min pojkvän, men vet inte om han kommer säga det tillbaka. Hur ska jag göra? - Jag är verkligen inget proffs som ska svara på exakt hur du ska jag kan bara säga hur jag skulle gjort. Och jag skulle nog sagt det rätt ut vid ett tillfälle då det bara är du och han, eller om du börjar med att avsluta ett samtal med "puss älskar dig" om det känns som en lättare början. Våga och gör det, är han din pojkvän kan jag lova att han älskar dig också!  
Hur får man vältränad mage snabbt? - Hur man tränar snabbt har jag verkligen ingen aning om tyvärr, all träning tar tid.. Är ledsen men jag kan inte svara på det, situps/plankan osv funkar men ger dig tyvärr inte ett sixpack över en natt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0