Kort dag

En snabb bild på dagens outfit. Gick endast i skolan drygt en timme idag men kom ändå igång med lite idéer till våran film som vi ska göra. Blev sen hämtad av mamma så vi åkte och handlade, tittade på PLL och ut på en promenad. Ikväll kommer Marcus hit och inkorgen åker jag till Skövde på cup så vi hörs när vi hörs!!

VMA

Hej! Nu ligger jag hemma i min säng och kollar på VMA, tänkte som sagt lägga upp bilder ifrån helgen men eftersom att min datorn inte riktigt verkar vilja sammarbeta med mig så får jag försöka fixa det imorgon istället. Vid fem så ska jag börja röra mig mot träningen och Brännkyrka och sen hem igen vid halv åtta, har inte mycket mer att skriva så vi hörs imorgon!!

Tisdag

Efter en helg med massor av roligheter så är jag nu tillbaka i skolan. Tänkte skriva ett eget och separat inlägg om lördagen/söndagen när jag har kommit hem efter skolan , med massor av bilder. Men idag började jag halv tio och har endast två lektioner och slutar nu om en timme. Så vi hörs mer när jag kommer hem!

fredag

Hej! Sitter just nu i soffan och tittar på när lillebror och pojkvän spelar NHL, vi har precis firat mig med släkten och så samt ätit alldeles för mycket mat. Imorgon så ska jag träffa en hel del efterlängtade tjejer och åka ut i skärgården och äta lunch, kameran följer med så hoppas att jag kan uppdatera er med lite fina bilder innan vi drar ut imorgonkväll. Puss!

New in

Efter skolan så gick jag , Amanda och Nathalie upp till centrum och kikade lite idag igen, hittade en sååå himla fin kappa som jag lade undan till imorgon så förhoppningsvis så får den följa med hem då. Men fick med mig en mobilsticker som jag tyckte var jättesnyggt så har suttit och pillat lite med det, igår fick jag även med mig en t-shrit hem.
Mobilsticker 29:- H&M
T-shirt 99:- H&M

Dagens

Jeans - Gina Tricot // Linne & Kofta - H&M // Väska - Thailand //

höstmåsten


18 år

Hej! Sitter just nu i skolan och planerar lite inför gymnasiearbetet där vi har kommit en bra bit på vägen. Igår så fyllde jag ju 18 år, började dagen bredvid min älskling och fick jättefina prester av honom och av familjen. Åkte sen till skolan där vi hade lite "lär känna varandra grej" med ettorna och tvåorna. Sen efter skolan så gick jag, Amanda och Nathalie till centrum för en fika på espresso house och lite shopping innan vi skilldes åt. Spenderade kvällen tillsammans med familjen och pojkvän med en god middag och mys framför idol och paradise innan jag sen somnade bredvid Marcus. Hoppas eran dag var lika bra som min, hörs senare!!

en 17 åring

Hej! Ligger just nu i skrivande stund i min säng och ska snart bege mig mot bilskolan för att köra lite, sedan blir det hem snabbt för att äta innan jag ska på träning. Imorgon så börjar jag skolan igen och även mitt sista år på gymnasiet, vilket ska bli kul men på något sätt lite ångestladdat. Och jaaa jag fyller även 18 imorgon!!! Men ja Marcus kommer hit ikväll och då blir det idol och paradise innan vi somnar, puss!!
 

Katrineholm

Hello! Just nu så sitter jag hemma och väntar på att Marcus ska komma förbi och lämna en väska samt en madrass innan han skjutsar ner mig till tåget. Möter sen upp Ellen i handen och sen resten av laget vid hallen då vi ska hoppa på bussen och åka mot det årliga träninglägret i Katrineholm. Jakommer hem igen på söndagkväll så det blir ingen upddatering på hela helgen, så hörs vi på måndag elelr något. Puss!

X5säsongsstart

Hej! Just nu sitter jag hemma hos Marcus och väntar på honom så att vi kan mysa ner oss i sängen och kolla på film. Hela förmiddagen har bestått av att bygga ihop hans nya tvbänk, som nu är på plats och hur snygg som helst! Ikväll är det dubbelpass på träningen då jag ska köra med både TS och A-laget direkt efter varandra, och efter det ska jag övningsköra hem. Sen får vi se om jag spenderar natten här eller hemma, men vi hörs snart igen puss!!

lär känna mig

10 daker jag tycker om :
Mat
Att resa
Somamren 
Att träna 
Skratta 
Sjunga 
Min familj, mina vänner och Marcus 
Åka båt 
Värme 
Chokladdoppade jordgubbar 
 
9 saker jag tycker mindre om :
Kyla 
Dryga människor 
Cancer 
Otrohet
Myggor
Tidiga mornar 
Fiskbullar
Fötter 
Att gå själv ute
 
8 saker jag vill göra i framtiden :
Gifta mig
Bli mamma
Resa 
Flytta hemifrån 
Studera utomlands
Jobba inom media 
Ta körkort
Köpa ett hus i ett varmt land
 
7 bloggar jag läser : 
kenzas.se 
pdotter.com
andreahedenstedt.devote.se
amandawingenfeldt.devote.se
sarahtjulander.se
tesii.blogg.se
fitspooration.devote.se
 
6 ors dom beskriver mig :
Glad 
Envis 
Känslosam
Funderare 
Bestämd 
Snäll
 
5 platser jag tycker om att vara på :
I Thailand 
Ute med båten 
I min pojkväns famn
Bland folk som får mig att skratta
I min säng framför en bra film
 
4 saker jag är rädd för :
Mörker 
Döden 
Rymden 
Att något hemskt ska hända mina nära
 
3 saker jag ser fram emot : 
Min födelsedag
Studenten 
Att börja jobba
 
2 bra filmer : 
Endless Love 
The Vow
 
Någonting som inte många vet om dig :
Jag sminkar jättegärna även om jag inte ska någonstans utan bara för att, lika väl som jag älskar att gå runt osminkad med en knut på huvudet.

Outfit

Hatt, marknad i Thailand / Väska, H&M / Shorts, H&M / Tröja, SALT / Skor, converse


RSS 2.0