frågestund del 1

Favoritfärg? Måste också säga att du har sjukt fint hår! Hur tar du hand om det? Vilka hårprodukter, hårinpackningar osv. Hur länge har du & Marcus varit tsm nu? :)

Svar: Min favoritfärg är nog faktiskt svårt eller vit (kul tjej). Tack så jätte mycket! Som jag har sagt förut så gör jag inget speciellt utan mer än att jag tvättar det med shampoo och balsam varannan gång jag duschar. Vi har varit tillsammans i prick en månad idag . 

 

Hur träffades du och Marcus?

Svar : Asså vi lärde känna varandra för mer än ett år sen men ja man kan väl säga att det var genom killarna i min förra klass som jag visste vem han var. 

 

vilken sko knyter du först? vad sjunger du i duschen? Svar : Vänster! Jag sjunger precis allt möjligt när jag står och duschar. 

 

Kan du göra en video inlägg på svaren? Kan du göra fler video inlägg? 

Svar : Nej den här gången svarar jag nog på alla skriftligt. Ja absolut , om ni tipsar vad jag ska prata om . 

 

Hur gammal är Marcus? Hur länge var ni på g innan ni blev ihop? 

Svar : Marcus är 94a , alltså fyller han 19 . Jag vet faktiskt inte , då vi har varit kompisar väldigt länge så vet jag inte när man kan räkna att vi ”blev på g”

 

Vad är dina planer för framtiden? Favoritämnen? Kenza eller Angelica blick? 

Svar : Först och främst ska jag gå ut skolan och sen så ska jag satsar mer på handbollen. Helt klart engelska och svenska. Oj jag kan inte välja en av dem så säger båda!

 

Hur skulle du beskriva dig själv? Blir du lätt svartsjuk?

Svar: Jag skulle beskriva mig själv som väldigt glad , lite små barnslig , positiv och snäll typ . Asså lätt och lätt men lite svartsjuk blir jag nog ,men det hör till . Det visar bara att man bryr sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0