hej

Heeej! Tänkte passa på att slänga in ett inlägg här nu när jag har tid och bra uppkoppling , gjorde faktiskt ett videoinlägg förut men det gick tydligen inte att ladda upp på videofy me så ska kolla på det lite senare. Men jag jag är nu tillbaka i Sverige sen fyra dagar , har inte gjort så mycket utan mer bara varit hemma med Marcus och hälsat på hans farmor och farfar i Dalarna och lite så . Ikväll så kommer även min lillebror äntligen hem också , vi har inte sett varandra på mer än en månad , men sen åker vi vid elva imorgon bitti bort till Nyköping och träffar mamma och pappa igen som vi inte heller har sett på hur länge som helst så det ska bli superkul . Ikväll kommer även tessie över en stund (var evigheter sen vi träffades också haha) och catchar upp lite . Men vi hörs när vi hörs , puuuuuss!!
 

Svar :

Fick en fråga på bloggen för några dagar sen om jag kunde berätta lite om min skola och om vi hade nollning och hur första året var och så.
Jag trivs för det första jättebra i min skola , har en härlig klass med bra lärare eller ja vissa lärare är bättre än andra me så är det jui alla skolor så vitt jag vet. Angående nollning och så så hade vi ingen nollning, dock ville och trodde vi att vi skulle ha det men så blev det inte. Och ja eftersom jag inte är den bästa eleven i skolan så kom väl första året lite som en chock med nya betygsystemet och på vilket sätt man ska skriva och lämna in uppgifter numera. Men jag trivs som sagt som fisken i vattnet i min skola och skulle absolut rekommendera den till alla som ska göra sina gymnasieval kommande år . Hoppas du fick svar på alla dina frågor annars är det bara att fråga igen.

Middag och shopping

Hallooj! Sitter just nu på Coconut Willy's och har precis ätit en oss thai. Idag har det varit huuur varmt som helst och brännan har börjat visa sig mer och mer. Blev även en thai massage efter lunch. Men jaja efter middagen nu så blir det nog lite shopping innan vi går hemåt igen . Puss


juliaresan 2013

Juliaresan 2013 , efter ha kollat igenom hela filmen vilket jag nu tycker att ni också ska göra så sitter jag här med tårar rinnandes ner för hela ansiktet och med en klump i magen . Jag som är hur blödig som helst grät mig igenom hela videon och fick mig en riktigt tankeställare, för det här är så hemskt!! Varför ska inte dem få leva , dem har innte ens levt en tredjedel av sitt liv och dem har knappast gjort något fel . Dem har drömmar som precis vilket barn som helst , men just deras drömmar.. blev just bara det , en dröm..

en vecka prick

Det tar år att ladda upp bilder här på andra sidan jorden och att ens publicera ett inlägg tar ännu längre tid så ja . Under första veckan här har vi badat , solat , shoppat , ätit underbar mat , gymmat , sovit , hyrt moppe , åkt ön runt , åkt vattenskoter , haft spakväll , ja massor å juste ätit världens godaste frukost . Sammanfattar veckan så lite enkelt , ska hoppa in i duschen snart eller ja när Marcus kommer ut från toa där han varit dem senaste 40 minutrarna och varje gång jag frågar " Älskling , är du klar snart?" så får jag svaret "Ja , snart..."

RSS 2.0