dem? det skulle vara vi

" Men du om någon ska ju inte vara avundsjuk på henne hon är ingenting mot dig" Det är dem orden som kommer ut ur din kompis mun när du tillexempel visar din crush nya flickvän eller när du ser din pojkvän eller bästa kompis prata med någon annan tjej/kille som du anser är snyggare, roligare och lite coolare än du. Det är dem orden som känns bra att höra för stunden men som du sen har glömt bort när du tittar åt deras håll igen. Om det jag tänker berätta nu är sant eller inte berättar jag inte , ni får fundera och relatera till det själva.
 
Killen jag har gillat i över ett år men varit för feg för att ta chansen med har skaffat flickvän och inte vem som helst, hon har långt hår , snygg kropp och ett colgate leende. Och hon har numera även honom, hon har honom jag inte längre kan kalla min. Det värsta är inte att dem är tillsammans det värsta är att jag ser henne varje dag, inte som levande person men i huvudet. Och jag kan verkligen inte förstå , han var ju min, han sa ju att det var vi två och nu är det dem , dem två. Jag kan inte längre ringa honom eller knappt ens smsa honom för att det känns fel, tänk om hon skulle se, se mitt namn på hans mobilskärm, mitt namn ringandes . Nej det var bara för mycket, man gör inte så men jag vill ju ända visa att jag kände mig sårad och rent ut sagt helt jävla förstörd. 
 
Det gick månad efter månad och jag följde varenda steg dem tog tillsammans via hennes instagram, okej där överdrev jag igen men jag kollade in på hennes instagram lite då och då för att se om hon lagt ut några bilder på dem. Ordet dem får mig nästan att kräkas, hon och han? Det skulle ju vara jag och han, det skulle vara vi men jag tog inte chansen.. Ju längre tiden gick desto bättre kändes det tillslut, jag slutade kolla hennes instagram och slutade läsa hennes blogg och vips så var det som om hon inte fanns. Och sen en dag kollade jag facebook på morgonen, så som jag gör varje morgon innan jag går upp och äter frukost.. Och då stod det bara där han hade ändrat sin relationsstatus till singel! Lyckligaste morgonen i mitt liv. Jag minns att jag skickade iväg ett "Godmorgon" sms dagen efter och fick ett snabbt svar därefter." Och slutet? Det får ni fundera ut själva

Kommentarer
Postat av: Amanda Molander

du är så duktig evster!!!

Svar: Åh tack finis!!
Evelina Eriksson

2013-08-15 @ 19:50:17
URL: http://amandamolander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0