så fruktansvärt lycklig.

Har svårt att få fram alla ord som beskriver hur glad och fruktansvärt lycklig jag är nu , allt går åt mitt håll och precis så som jag vill. Vi börjar med skolan. Jag tror inte att jag skulle kunna trivas mer i en helt ny klass. Hittade min plats i klassen redan under dem första dagar vilket känns som om en sten har lätta ur bröstkorgen. Människorna som jag faktiskt ska ta studenten med om tre år är helt underbara och jag tror att dessa tre år kommer gå med raket fart.
 
Och om vi sen ska gå vidare från det till mina fantasktiska vänner och till min otroligt fina familj. Börjar med mina vänner ,jag är omringade av så himla fina människor . Med dem är jag mig själv till hundratio procent och lite till, vi har det precis så bra som alla tror fast bättre, vi är som syskon ,vi kan göra allt inför varandra. Och jag antar att det är de vänner står för. Sen så har jag såklart min underbara familj och släkt, dem är helt aa nu har jag tappat orden igen ,dem är det viktigaste i mitt liv, utan dem så skulle jag inte vara där jag är idag . Jaa det låter som en klyscha men så är det "ahona means family ,family means that nobody is leaved behind or forgotten".
 
Kärlek. Äntligen har det blivit min tur att få falla för någon , att få fjärilar i magen när jag ser hans namn på skärmen, att få somna och vakna brevid honom, så löjligt kär. Ja alla frågar men den här gånger får det nog stanna på sidan av bloggen för att jag tror att det blir bäst så den här gången så att inget tolkas på något konstigt sätt osv. Det stannar helt enkelt mellan honom och mig så ni kan sluta fråga och lacka inte ifall jag inte svarar för jag lämnar faktiskt vissa personliga grejer åt sidan , så bra då vet ni men jag kan iallafall säga att jag är fruktansvärt lycklig!
 
Sist men verkligen inte den minsta delen av mitt liv så har vi handbollen. Jag har som sagt blivit uttagen till än så länge riks 2 och väntar på att få att få beskedet om jag får åka till katrineholm igen och känner hur prestationsångesten bara sprider sig i kroppen . Jag har blivit uttagen till yttligare en träning med team stockholm - F95/96 stadslaget, vilket jag såklart är överlycklig över. Jag känner att denna säsong kommer bli en av dem bättre och att jag håller på att nå dit jag vill. Allt går bara bra helt enkelt och livet bara ler åt mig så jag är gladar än någonsin. Mitt lag är fantastikt ,serien börjar på söndag och snart är det usm ,mitt liv är på topp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0