mormor

Igår var det exakt 12 år sen min mormor dog och eftersom det är min blogg , så bestämmer jag vad som ska skrivas i den . Förra året fick vi en uppgift i svenskan om att skriva ett tal och mitt handlade om min mormor.
 
" För exakt elva år sen så lämnade min familjs största solstråle våra live. Det var emd en stor sorg i våra hjärtan. När min Mormor förlorade kampen mot cancer så visst vi inte riktigt vad vi skulle vänta oss. Men en sak var säker, det här skulle inte bli enkelt att komma över.
Jag var fyra år då jag förlorade min bästavän . En vän som jag ville ha vid min sida föralltid. Den dagen jag fick reda på att du hade cancer var den mörkaste dagen i mitt liv. När jag sa att vi skulle vänta med mitt kalas tills du blev bättre visste jag inte att den dagen aldrig skulle komma . Du skulle aldrig må bättre.
Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har velat slå ditt nummer och få höra dig säga att allt är bra. Jag skulle ge vad som helst för att få en timme elelr bara tio minuter med dig igen . Men känslan av att veta att det inte går gör riktigt ont.Min mormor var som solen , allt var bättre när hon var runt omkring. Genom min mamma så har jag fått reda på att min mormors högsta önskan var att få se mig och min lillebror växa upp . Men frågorna som ekar omkring i mitt huvud är fortfarande - Varför gick inte hennes dröm i uppfyllelse? Vad hade hon gjort för fel? .
Jag vet att du dog på grund av den elakaste sjukdomen som finns men jag vill tro att Gud ville ha tillbaka sin mest värdefullaste ängel och drog ut på det med hjälp av cancern. Du kommer alltid vara en del av mig och jag kommer aldrig att glömma dig . Utan när du tittar ner på mig vill jag att du ska le . För även om dina fotavtryck inte syns så finns du alltid ett steg bakom mig. Jag saknar dig "   

Kommentarer
Postat av: Sofia L

Trots att jag har hört och läst talet så många gånger så börjar jag alltid böla de är så fint skrivet hjärtat!<3
Kram från mig<3

2012-09-02 @ 19:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0