bekännelser

Undrar verkligen vad folk får för första intyck av mig när dom ser mig eller pratar kort med mig. Skulle verkligen vilja veta vad jag ger för första intryck.
Min drömresa är att åka coast to coast i USA. Helst med bil. Snacka om en riktigt roadtrip! Förstår ni hur sjukt ballt det skulle vara.
På sommaren blir jag typ solberoende, älskar att vara brun. Känner mig mycket snyggare då, mycket fräschare och bara allmänt gladare.
Jag får alltid höra att jag låter som ett lidingöbarn , dvs att jag drar ut i:et i alla ord. Typ som i mitt namn , grovt mobbad i hela grundskolan , hahah..
Skulle nog inte överleva en dag utan min iphone. Skulle känna mig så begränsad!
Älskar att läsa kärlekscitat på tumblr, twitter osv. Eller egentligen alla slags bra citat. För att jag känner igen mig så mycket i dem flesta citaten. 
En av mina stora drömmar är att få se Victoria's secret fashion show, skulle vara så otroligt coolt. Mest med tanke på att det är en show som jag själv skulle vilja gå. 
Jag ritar som en sjuåring, helt ärligt utan att överdriva. Är verkligen dålig på det. Faktiskt så stolt över mitt g som jag fick i slutbetyg i bild.
Tycker att magrutor är sjukt överskattade , armar ska det va!
Får alltid komplimanger för mitt hår , funderar på vad folk skulle säga om jag rakade av allt.. Skulle dock aldrig hända men ja ni förstår .
Längtan till att åka till thailand är just nu så stor , vill bara åka dit nu . Åker 14 december och är borta i tre veckor. Avslutar 2012 och startar 2013 där. 
Älskar att vara kär ,den bästa känslan någonsin. Finns inget bättre än att känna sig så viktigt för någon. Bara att somna och vakna upp brevid en person man tycker om , det gör hela min dag så mycket bättre.
Hatar när folk sitter och klagar på sitt utseende. Sluta jämnför dig själv med andra tjejer istället och lär dig älska och acceptera dig själv. För du är du. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0