bekännelser

Jag dras till utseendet till killar som är väldigt mycket mammas pojkar .Men framförallt till sånna som inte är klockrent snygga från början utan sen som blir snyggare i mina ögon , mina kompisar tycker alltid att mina killar är fula. Vilket jag tycker är kul , då han bara är min och slipper deras dreglande.
Jag får alltid panik när någon annan tar min mobil även fast jag inte döljer något.
Tycker att svenska låtar är så himla mycket bättre än engelska , tex så kan jag lyssna på "kom änglar" , "utan dina andetag" och "dum av dig" tusen gånger om utan att tröttna. Dem blir enligt mig aldrig dåliga.
Har jag ingenting att göra så fixar jag håret eller sätter på hög musik och börjar dansa omkring i rummet , haha även fast jag inte äger ett taktsinne..
Jag har världens bästa pigment , blir jätte lätt brun. Världens bästa gener!
Älskar killar med brunt lite smålockigt hår , hur charmigt är inte det? Lägg till ett fint leende på det och jag är fast hahah nej men gosh blir helt fast!
Har fyra kuddar när jag sover men somnar alltid utan att ligga på någon av dem. Trots det så måste dem ligga i en speciell ordning, tvångstanke!
Innan jag går upp ur sängen kollar jag alltid Instagram, Bloggen, Facebook och mina favoritbloggar, sen går jag upp och börjar fixa mig.
Jag glömmer rätt ofta bort att jag har navelpiercing men påminns snabbt då jag fastnar i någon tröja eller liknande , men ångrar den inte en sekund.
Jag har en mapp på min datorn med massvis av låtar som jag skrivit för säkert fyra år sedan vilket jag tycker är sjukt kul att sitta och läsa ibland. Har även en mapp med texter som jag skrivit ,tänkte faktiskt lägga upp en lite senare så kan ni få läsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0