Free fallin


Tre av sex

För tillfället har jag hunnit med tre av dem sex saker som var på schemat idag. Tränade imorse, va i skolan och har hunnit sola med mina fina. Nu väntar ett besök hos frisören, ett på gymmet och sen är det träning innan jag kan lägga mig nöjd i sängen och sova.


Svar på tal

Såg att någon ( vet inte vem för du skrev inte ditt namn) hade kommenterat och undrar lite om vem personen jag skriver hela tiden om är . Och jag kan väl börja med att säga att det är en av världens bästa killar. Vet dock inte hur mycket jag kan ta upp här eftersom jag inte vet vilka som läser. Han och jag har en del unspoken words om vi säger så och om ni fortsätter följa mig och min blogg lär ni nog få veta för eller senare. Hahah , nej men mina närmsta vet och jag tror att vi stannar det där. Puss!


Tisdag

Bjuder på två bilder från dagen. Har inte så mycket att säga mer än att jag tänkte svara på en kommentar senare och kanske sammanfatta Hallsberg. Så kolla in lite senare. Jo sen så saknar jag såklart min pojke jätte mycket , helt sjukt jag vet haha . Puuuuss!


I'm that girl


Hallsberg


Euphoria

Nyss hemkommen ifrån Tessie där vi hade en mysig tjejkväll framför esc, loreen gick vidare yeeey. Dagen började med idrottsdag i nynäs , sen åkte jag hem och solade några timmar innan jag tränade småtjejerna. Efter jag kom hem därifrån käkades det lite middag innan jag och mamma drog ut och gick i 1,5 timme. Men nu ska jag sova , har mycket att stå i imorgon, puuuss!


You're beautiful


Nacka forum

Efter skolan så drog jag till Nacka med mamma , med uppdrag att hitta skolavslutningsklänning men kom istället hem med två toppar och ett par skor . Så jag är nöjd , tack mamma! Nu ska vi hem och käka en god middag , puss!


Riks 2

Fick mailet om riks 2 idag, där stod det att uttagningarna var klara . Och jag trycker på länken och ser mitt namn på listan, mitt namn! Jag är så sjukt glad nu så det finns inte , jag är en av 42 spelare , en av 6 målvakter. Är riktigt glad nu . Och ett plus på det så avslutades dagen med en grillkväll med mina tjejer på rudan. Puss


"just friends"


En helg på sjön

Hemma igen efter en riktigt trevlig helg som igår avslutades på utö wärdshus med god mat och ett soft häng. Träffade lite nya och gamla ansikten så det var trevligt. Och sorry för att det inte blev någon dans på bf sebbe , haha. Men vilket fall nu har jag precis kommit ut ur duschen och tänkte fixa lite osv innan jag drar till Malin ikväll, puss!


Trosa , landsort , utö


Love


I have a good feeling


Lärorik

Tjabba! Efter kvällens träning så känns det riktigt bra, börjar få lite mer koll på utkasten, positionsplaceringen och armarna är på väg dit där dem ska vara. Allt går bra nu! Träningen gick bra, har en härlig båthelg framför mig, skolan går bra, och det är väl lika bra att jag säger det. Kärleken går också riktigt bra, haha! Men nu tänkte jag försöka väcka liv i Jesper, vi hörs imorgon puss!


Natti natti

Nu ska jag sova , tänkte vara pigg till morgondagens profilträning och föreläsning. Uppdaterar er om lite nya idéer till bloggen imorgon. Godnatt!


Sm-finaler

Har kollat på handboll sen klockan tre idag och kollar fortfarande. Sävehof vann sm i damerna och nu ser det ljust ut för herrarna att gör samma sak. Men nu ska jag snart börja fixa mig lite, puss!


Som en liten flicka


Break your face


Äntligen fredag

Tjabba! Ur högtalarna spelas just nu it's not right but it's okey på högsta volym samtidigt som jag byter om till träningen. Tränar i ribby ikväll och lär väl vara hemma runt åtta. Är riktigt taggad till träningen , är verkligen på mitt bästa humör , är hur glad som helst. Men vi hörs senare puuuuss!


Fuck it


Stressig dag

Känns som jag har gjort allt idag, varit i skolan ,testat balklänningar, tog en sväng i joggingskorna , tränade tjejerna och nu är jag äntligen hemma. Nu väntar en middag med familjen och sen soffhäng framför teven. Tänkte även ringa till min norrköpingspojke och prata lite. Puuuss!


-


Han

Känner du igen känslan? Känsla som uppstår när du ser hans namn dyka upp på mobilen , när han ringer bara för att även fast han inte ville något speciellt , eller när han förklarar hur mycket han tycker om dig, känner du igen den känslan? Jag gör , utan tvekan . Han är den personen som jag tänker på innan jag somnar och den första jag tänker på när jag vaknar. Det var han som tog beslutet om att det skulle funka , oavsett. Det är han som sätter det där leéndet på mina läppar så fort han kan. Han är även den som vill lära känna mina vänner , vill att jag ska ha det så bra som möjligt. Det är han som lånar ut sin tröja till mig när jag fryser och låter mig behålla den . Det var han som spelade min favoritlåt utan att veta vad den betyder för mig. Det är han jag inte tänkte falla för men som jag blev rikskär i . Men det är vi som ska få det att funka, inga andra.


Söndagslöpning


Shorts


Mamma


Bil i två timmar

Yey , sitter i bilen och har två förhoppningsvis inte allt för långa timmar framför mig. Ska till Linköping idag och träffa min moster, morbror, mina kusiner och troligtvis mina kusinbarn . Hemma igen på söndag!


Future boyfriend


You.


-drake


Young homie

Har varit en rätt chill dag idag , började med nationella och avslutades med en pratstund men j som fick mig på bättre tankar. Mår inte alls bra utan ligger i sängen med huvudvärk , magont och illamående.. Så nu ska jag sova och försöka friskna till, puss!


Carpe diem

Kom precis hem från skolan och drog på mig bikinin och la mig i solen ute på verandan med förra årets sommarhit på repeat. Och ja mitt höger knä är super svullet, haha. Puss


Utö / Valborg / första maj

Tjabba! Hoppas ni hade det lika trevligt på Valborg som jag. Jag var som sagt på utö och hade det riktigt chill. Träffade lite gamla ansikten och mycket roligt folk. Käkade vårbuffé på wärdshuset innan vi sen drog ner till brasan . Kvällen blev sen och avslutades i båten med film under ett varmt täcke. Mobilen dog dock innan vi kom till brasan så har inte mycket roliga bilder att bjuda på. Men jag hade det super kul och hur trevligt som helst. Ciao, haha wiie naturbilder..


RSS 2.0