the perfect boy

Jag vill ha en kille som får mig känna mig speciell, som håller min hand när vi är ute bland folk, som säger att jag är vacker på mina värsta dagar och som ser när det är något som bekymrar mig. Jag vill ha en kille som jag kan skratta med, som lånar ut sina tröjor till mig om jag fryser, som låter mig sova på hans bröst, en kille som har bättre smak än mig men som ändå låter mig bestämma vad han ska ha på sig. Jag vill ha någon som ser smärtan när jag säger att det är lugnt, någon som inte sätter mig i situationer där det alltid slutar med bråk. Någon som kan stå ut med att jag har dåliga dagar och som kan få dem till bra dagar, någon som tar kort med mig och som orkar stå ut med mina påhitt och utflykter även om han hatar bakning och promenader och som kan sitta med mig ute i  skärgården och göra absolut ingenting.

Jag vill ha någon som kan lära mig spela gitarr, som kan få mig att se saker på andra sätt, någon som älskar saker jag hatar med mig själv. Jag vill ha en kille som gör töntiga par saker med mig, som kittlar mig, kysser mig när jag minst anar det och som ler så fort han ser mig. Jag vill ha en kille som låter mig vara precis som jag är, lyssnar på vad jag tycker men som ändå står upp för sig själv. En kille som håller om mig när jag är arg eller ledsen, som leker med mitt hår och som får mig att känna mig säker på mig själv. En kille som känner mig bättre än jag känner mig själv, som kysser mig i regnet, driver mig till vansinne och sen använder sitt leende för att göra allt bra igen.

Jag vill ha en kille som kan spela gitarr, som har bra klädsmak, som har humor, som insisterar på att betala även om jag säger att jag tar det, som kan kolla töntiga kärleksfilmer med mig utan att klaga, som bryr sig om sitt utseende även om han är avslappnad i sig själv, som ler med sina tänder, som har smilegropar, som inte är för kaxig men inte för mesig, som ger med sig när jag vill något men ändå låter mig försöka övertala honom. Jag vill ha en kille som är perfekt för mig . En kille som jag kan prata om allt med!Finns den killen på riktigt eller är det bara en dröm?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0