Årsresumé 2012

Januari 2012 - Firade in det nya året hemma hos min kusin med massa skönt folk och hade riktigt kul . Sen var det väldigt mycket handboll under januari så det blev i stort sätt en träningsmånad, spelade första macthen med Stockholm och sen åkte vi till SverigeCupen där vi kom tvåa , spelade även SM Steg 4 i Nacka.
Februari 2012 - Började hela februari med att åka till Malin i skarpnäck för att fira henne med massa fina tjejer, vilket var jätte kul . Sen blev det ett x antal dagar inne i stan bland annat för go kart åkande osv men Sandra och Tessie.
Mars 2012 - Mycket handboll så här början att vår säsongen , spelade och vann både Annas Cup och Skol- DM . Åkte även till fjällen och fira pappas 50 års dag.
April 2012 - Började räkna ner dagarna till mitt första Riksläger och kommer ihåg att jag var helt chokad över att jag skulle få åka dit. Blev även blixtkär i en av världens finaste killar , och träffade mycket nytt folk.
Maj 2012 - Spenderade många helger ute på sjön . Åkte sen till halva min släkt i Sjögestad och hälsade på dem . Blev uttagen till riks 2 och hoppade av glädje . Missade sen min pappas 50 års fest och åkte till Hallsberg med mitt fina lag. Hade en av många bättre helger , träffade bla jesper. 
Juni 2012 - Den absolut roligaste månaden på hela året! Slutade äntligen nian , åkte på klassresa ut i skärgården , hade bal och sommaren kom på riktigt . Mådde hur bra som helst , världens bästa start på sommarlovet
Juli 2012 - Kom igång med sommarträningen . Åkte ner till Göteborg för att spela Partille där det gick helt okej och vi åkte ut i kvartsfinalen mot ryssland. Träffade så mycket härligt folk , had a bless! När jag kom hem åkte jag ut med båten i tre veckor med Julia , träffade även då Tim och Fredde så hängde med dem under veckan i Visby.
Augusti 2012 - Innan skolan började så drog jag iväg på mitt andra Riksläger med Ellen , det gick väl helt kej men inte mer än så . Började sen skolan och hamnde i en grym klass , lärde känna varandra lite bättre . Hängde en hel del med fredde.
September 2012 - Började lite smått komma in i gymnasietänket . Gick på staslagsträningar med 95orna tillsammans med Sandra och Ellen . Saknade gamla klassen men allt rullade på helt okej.

Oktober 2012 - Åkte på SM Steg 1 i Härnösand där vi åkte ifrån med tre vinster och tog oss vidare till steg 3 . Elin kom hem på besök så vi drog ihop alla tjejer , åkte in till stan och käka sen åkte vi hem till Sofia och tog vara på tiden tillsammans. 
November 2012 - Började väl som alla månader lite små segt men fick massa fina dagar med mina tjejer . Åkte bland annat in till Gallerian endast för att fika och glo på alla snyggingar på Hollister , haha. Blev film och mys hemma hos dedde och massa goda frukostar.
December 2012 - Spenaderade bara dem två första veckorna i sverige innan jag åkte till thailand. Hann med både massa shopping , träning och att fixa det sista i skolan . Nu återstår bara en dag kvar och jag kan bara tänka mig hur kul det kommer bli. Är så taggad inför kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0