Love a boy who


Summerfeelings


FALLING in love


sommaren 2012 , lite bättre

Svensk sommar - Ledin/ Uggla i högtalarna, skratt, klarblå himmel , solblekt hår , åland, slitna jeanshorts , timmar på årsta ,solsken massa vänner, ljumna sommarkvällar , partille , öland, gotland, träning, eken ,span på heta svenskar , grillat och sen kvällar med gott sällskap. Kan inte bli bättre!Godmorgon världen

Nu är jag på väg till båten och därefter beger vi oss mot utö för första gången iår.


Yeea buddy


Veckorevyn - Kenza


En dag vid båten

Drog ner till båten idag och fixade lite inför morgondagens resa till utö för Valborgsfirande. Ska förmodligen träffa lite gamla saknade vänner där också. Uppdaterar via mobilen i helgen, puss!


Nationella

Hade nationellt prov i engelska idag vilket gick riktigt bra , tycker faktiskt att det var rätt enkelt. Sen gick även min spanska redovisning också bra och jag slutade typ halv ett , en bra dag helt enkelt. Tog cykeln till träningen vid sex där vi sen drog ut och sprang innan en härlig fys väntade. Men nu tänkte jag sova puuuss!


Black and white


Världens bästa tjejer

Grattis på din dag Benny!


Morgondagens outfit


- j


-


Handbollsmorgon

Sitter i hallen nu med sandra för att snart ha träning med skolan. Sitter och småsnackar lite innan vi ska byta om och ut på planen, hörs sen puss!


It's all about the hair


Inside talking


Y.O.L.O


Dagens


Mmmmh..


last summer


Slutspel

Tjabba! Ska verkligen försöka att blogga lite bättre och med lite roligare och så , men det är rätt mycket i skolan nu och mycket med handbollen . Ska slänga in ett inlägg om riks lite senare och berätta lite hur det var där och vad jag gjorde där .Men iaf just nu sitter jag i sängen och taggar med lite musik och ska snart byta om och ta något att äta innan jag drar iväg till nacka och kör kval match till slutspelet med laget. Tnkte avsluta det här inlägget med en bild från eken och jag tänker inte kolla igenom det här inlägget efter stavfel och grejer . punkt


Starships


Middag à la evelina


masqueradeFacelook


Tillbaka till skolan

Är på väg till skolan nu efter att redan haft en lektion och fått håltimme, men pga min intelligenta klass så har dem flyttat fram en lektion så att jag slutar halv tolv. Så det var bara att gå tillbaka.


Måndag

Haft en lång dag , känns som om den aldrig tar slut. Men har haft en person som har i stort sätt lyst upp hela dagen, som har fått alla att fråga mig varför jag går runt och småler. Och alla får samma svar tillbaka , jag är glad!


Girlpost


Världens gladaste tjej


Saknade du


Hemma bäst


Taggad tjej

Nu sitter jag i bilen på väg till Katrineholm och riks 1. Är faktiskt riktigt taggad men rätt trött, fast den taggade delen tar över något grymt. Men som ni fattar så kommer jag inte att uppdatera som vanligt , men jag kanske sammanfattar dagarna i ett kvällsinlägg. Om inte och ni vill kolla om jag lever så skicka iväg ett sms och jag svarar när jag kan. Önska mig lycka till, puss!


I could be your hero


Tränatränaträna


Inspo


Tagga krossa kötta

På torsdag morgon så beger jag mig mot Katrineholm på riksläger 1 och kommer hem på söndag kväll typ. För er som inte vet vad det är så är det ett förebyggande landslags läger där dem 60 bästa är uttagna och jag är en av nio målvakter från hela Sverige som har fått chansen att komma dit.


Just smile

It will kill the haters


Indoor walking

Står på bandet här hemma och tänkte kolla på reprisen matchen av Sverige - Brasilien och analysera lite. Sen blir det in i duschen och ha en soft kväll med familjen.


I Miss the old you


A walk to remember


Sverige - Makedonien

Ännu en os-kval match och Sverige leder med två bollar i halvlek. Kim Andersson och Niklas Ekberg har varit grymma och det är en riktigt bra match. Snart ska jag göra ett ryck och fixa lite för kvällen, då jag ska träffa massa sköna människor från klassen.


25 minutare

Drog på mig löparskorna även denna morgon och gav mig ut på en 25 minutare . Träffade sedan mamma och fick en tio minuters powerwalk, livet är för härligt ibland!


Os-kval replay

Sitter och kollar på Sverige mot Brasilien matchen efter en mysig kväll. Imorgon är det andra planer och nytt folk som gäller , mer om det imorgon puss!


Kvällens


Påsklov

Tjabba! Kom precis in från lovets första löprunda och dagens walk med Texas. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa lite inför kvällen. Puuuss!


perfect bucketlist


torsdagstaggNext - söderbymalm

Träning från sex till åtta!


Resurstid


Young , wild and free


Shitday


I love you retard


-drake


RSS 2.0