Hiss - Diss

Dissar!
-
omogna killar! Nemän seriöst fy fan för det,jag vet att jag har dissat dem förut men jag tänker dissa dem igen.För vem fan vill ha en kille som ba ''Höhö,ska vi ha sex? höhö för det är allt som jag tänker på'' Seriöst ingen gillar en sån kille..

-att jag inte får träna när jag ska till Åland med laget pga min jävla ljumske.För att den aldrig ska bli bra.Jag gör ju fan inget annat än att tränar,spelar match,sträcker ljumsken ,vilar i en evighet,tränar ,spelar match,sträcker ljumsken och vilar i en evighet.Nej det är fan inte kul längre.... :@
 
- wnb´s.Jag tror att ni vet vad jag menar.Alltså svennar som ''leker'' blattar ,asså typ gör till sin röst för att snacka som en blatte.Och liksom använder slang som de själva inte ens vet va de betyder.Utan bara mer för att säga dem ,för att en annan wnb sa det.TÖNTIGT!

-att sakna någon! Måste vara det värsta som finns jag hatar att sakna någon.Som just nu håller jag på att jag sakna ihjäl en viss person.Men kan inte göra något åt det.Aa damp på det!


Hissar!

- musik.För va fan skulle jag göra utan musik?! Jag fattar inte förut när jag satt vid datan utan att lyssna på något.Konstigt att jag överlevde det.Nej men mitt liv utan musik idag skulle vara i ett enda stort kaos.Shiit ,nej vilken tur att musik finns.

- mogna killar! Sånna killar som liksom vågar och inte ba :Hej ,jag försöker leka cool bara för att annars kommer jag att verka töntigt'' Men liksom bara man läser det så fattar man ju vad det är som är töntigt i det hela,right?!Aa så asså om killarna skulle ''våga ta för sig'' lite mer så skulle det fan vara nice asså.

-att sommarlovet aldrig tar slut! Det där låt säkert helt cp ,men jag vill fan inte ha sommarlov längre .Jag vill börja igen .Träffa klassen,saknar den som fan! Eftersom att jag går i världens bästa klass liksom.Fy fan va jag saknar er alla .Hemskt!''EE''


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0