Dag 4 -platser jag besökt

Platser jag besökt.
Har väl varit ganska mycket utomlands i genom min 14 år på jorden .Kan man väl kanske säga tt jag har varit överallt,nej men nästan.

Gran Canaria : där har man väl varit ett ex antal gånger,iaf fyra skulle jag chansa på.har dock inte så många minnen därifrån som jag önskar att jag hade.Men en del minnen kommer tillbaka när man kollar på lite gamla bilder därifrån ,skulle inte ha något emot att åka tbx .

Kreta : det var väl ungefär tre år sen jag var där sist ,åkte dit en vecka innan skolan slutade .Var där med mamma,brorsan och hans kompisar.Det var en vecka med massor av sol och skratt.Helt underbart,bara va där kopplade av och njöt och kom hem som en neger ,inte helt fel skulle jag säga ! ;)

Åland ( om det nu räknas ) : Varit där mest på träningsläger med laget,men dem två helgerna som jag har varit där har absolut varit två super helger.Ser absolut framemot att åka dit nästa år igen med alla super härliga brudar.Bara att köra på då,eller hur tjejer?

Norge : I norge ,gaah var väl där senaste gången för två år sen .Var även där som jag träffade världens bästa Elin Wallin och det blev en vän för livet.Helt underbart älskar norge ,hinner dock inte se hela norge eftersom vi bara åker igenom oslo innan vi kommer fram till Hemsedal,där vi möts av underbara skidbackar.Dit vill jag verkligen tillbaks.

Thailand : Aah va kan det va om man räknar med i år så har jag nog varit i thailand 4 gånger ,helt underbart land. Har nog nästan besökt hela thailand bl.a så har jag varit i Koh lanta,phuket,Koh samui ,bangkok och många flera ställen.Det är helt klart ett land som jag kommer att besöka många fler gånger,kan jag lova :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0